Rahoitusmahdollisuudet

Jylhän sähköosuuskunta tarjoaa sinulle mahdollisuuden siirtyä kohti kestävämpää ja edullisempaa energiankäyttöä aurinkoenergian avulla. Voit investoida aurinkoenergiajärjestelmiin Osuuspankin joustavan rahoituksen turvin.

Rahoituksella aurinkoenergiaa jo ensi kesäksi

Aurinkoenergiajärjestelmät ovat olleet viime vuosina suosittuja ja yhä useammat ovat hankkineet aurinkopaneelit omaan käyttöönsä myös Jylhän sähköosuuskunnan alueella.

Kysy minkä hintainen aurinkosähköjärjestelmä olisi sinun tarpeisiisi sopivin. Soita 06 434 6300 tai lähetä viesti palautelomakkeemme kautta.

 

Hae rahoitusta

Kun hankit aurinkosähköjärjestelmäsi Jylhän sähköosuuskunnalta, sinulla on mahdollisuus hakea joustavaa rahoitusta hankintaasi Osuuspankilta.

Rahoituksen avulla voit tehdä investoinnin heti, jolloin myös aurinkoenergian tuomat säästöt näkyvät nopeammin sähkölaskussasi.

Turvallinen

Kun valitset rahoituksen kauttamme, on se turvallista. Lasku aurinkoenergiajärjestelmästä ja asennustöistä tulee vasta, kun aurinkopaneelit ovat asennettu ja alkavat tuottaa sähköä.

Joustava

Investoinnin takaisinmaksu on joustavaa. Voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuaikataulun. Jos tilanteesi muuttuu ja haluat maksaa koko laskun kerralla, on se mahdollista ilman lisäkuluja.

 

Laske sopiva kuukausierä laskurilla

Testaa millaiset takaisinmaksuerät syntyvät sinun tarvitsemallesi lainalle pyöräyttämällä vasemmasta ympyrästä lainasumman ja oikeasta ympyrästä laina-ajan.

 

Aurinko­sähköjärjestelmät paikoilleen asennettuna

Jylhän Sähköosuuskunta myy aurinkosähköjärjestelmiä paikalleen asennettuna. Meiltä voit tilata asennuksen myös muualta hankitulle laitteistolle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kysy aurinkosähköjärjestelmien hintoja. Soita 06 434 6300 tai lähetä viesti palautelomakkeemme kautta.