Tilaa sähköliittymä

Kun muutat, ostat kiinteistön tai rakennat sähköverkkomme alueella, sinun tulee aina olla yhteydessä Jylhän Sähköosuuskuntaan. Autamme sinua huolehtimaan liittymä- ja sähkösopimukset kuntoon, niin saat itse keskittyä rakentamiseen, muuttoon ja uuden kotisi suunnitteluun.

Muuttajalle:

Kun muutat kerros-, rivi- tai omakotitaloon

Ole yhteydessä Jylhän Sähköosuuskuntaan hyvissä ajoin, viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Teemme kanssasi verkkosopimuksen tai halutessasi kokonaissopimuksen, joka sisältää verkon käytön lisäksi myös sähköenergian osuuden. Sopimuksia ei voida tehdä takautuvasti joten esimerkiksi poismuuttaessasi on tärkeää, että irtisanot sopimuksen ajoissa välttyäksesi ylimääräisiltä maksuilta.

Kun myyt tai ostat kiinteistön

Sähköliittymä on irtainta omaisuutta, joka siirretään uudelle omistajalle yleensä kauppakirjassa. Kun kaupat on tehty, ota meihin yhteyttä tai tule käymään. Uuden verkkosopimuksen tekee ostaja, mutta myös myyjän tulee ottaa yhteyttä ja varmistaa, että sopimus hänen osaltaan päättyy ja loppulasku lähtee oikeaan osoitteeseen.

Liittymän siirtoa varten tarvitsemme ostajalta siirtoilmoituksen ja kauppakirjasta kopion, joka sisältää kaikki sivut sekä maininnan liittymien siirrosta. Voit täyttää siirtoilmoituksen pankkitunnuksillasi verkossa tai toimistolla paikan päällä. Samalla voit tehdä sähkösopimuksen kanssamme. Silloin ostat meiltä sähkön siirron lisäksi myös sähköenergian osuuden.

Rakentajalle:

Kun rakennat Jylhän Sähköosuuskunnan sähköverkon alueelle, tarvitset rakennustyömaallesi ja kiinteistöösi sähköliittymän meiltä. Toimitusaika vaihtelee tapauskohtaisesti, mutta on hyvä ottaa meihin yhteyttä vähintään 1–3 kuukautta ennen sähkön tarvetta.

  1. Valitse ensin sähkösuunnittelija ja sähköurakoitsija. Sähkösuunnittelija määrittelee tarvittavan tehontarpeen ja pääsulakekoon liittymissopimustasi varten.
  2. Ota yhteyttä meihin tai tule käymään toimistollamme, niin teemme kanssasi liittymissopimuksen.
  3. Liittymän lisäksi tarvitset sähkösopimuksen, jonka voit tehdä samalla käynnillä meidän kanssamme tai hankkia joltakin muulta sähköenergiaa myyvältä yhtiöltä.
  4. Kun liittymis- ja sähkösopimukset on tehty, hoidamme liittymän suunnittelun ja rakentamisen tontin rajalle asti.
  5. Tontillasi ja kiinteistössäsi sähkötyöt tekee valitsemasi sähköurakoitsija. Hän asentaa mittauskeskuksen ja liittymiskaapelin sekä tekee tarvittavat asennukset sovitusta liittymiskohdasta eteenpäin. Urakoitsijasi tekee myös käyttöönottotarkastuksen ja toimittaa meille yleistietolomakkeen sähköisesti allekirjoitettuna. Lomakkeella hän tilaa mittaroinnin sekä vakuuttaa, että sähkölaitteisto on määräysten mukainen ja valmis jännitteen kytkemistä varten.
  6. Tämän jälkeen tulemme asentamaan sähkömittarin ja kytkemme liittymäsi verkkoon. Huolehdi, että sähköurakoitsijasi tilaa meidät paikalle noin viikkoa ennen kuin sähköt tarvitaan.

Hyödyllistä tietoa rakentajalle

Tilaa kaapelinnäyttö ennen kuin kaivat

Yleistietolomake

 

Kysy lisää:

Marko Taivainen 0500 267 480
Antti Järvinen 040 707 1631
Jukka Ylitalo 0500 364 159

Yleissähkö, aikasähkö vai kausisähkö?

Tutustu vaihtoehtoihin

Tilaa sähköliittymä tai tee sähkösopimus

Sähkön siirron ostat siltä verkkoyhtiöltä, jonka toimitusalueella asut. Sähköenergian osuuden voit
halutessasi kilpailuttaa.

Ota yhteyttä tai tule käymään

asiakaspalvelu: 06 434 6300
Yhteydenottolomake