Tiedämme, mistä sähkösi tulee

Ilmastonmuutoksen aiheuttamat ilmiöt näkyvät ihmisten jokapäiväisessä elämässä jo koko maapallolla. Siksi olemme tarkkoja siitä, että hankimme asiakkaillemme vain hyvää sähköä. Jokainen meiltä ostettu kilowattitunti on jäljitettävissä ja tavoitteemme on tulevaisuudessa olla päästötön energiayhtiö.

Mistä sähkön hinta muodostuu?

Sähkön siirron ostat siltä verkkoyhtiöltä, jonka toimitusalueella asut. Sähköenergian osuuden voit kilpailuttaa ja ostaa miltä tahansa energiayhtiöltä. Jylhän Sähköosuuskunta myy sähköenergiaa pääasiassa oman verkkoalueen asiakkaille. Tällä hetkellä uusia sopimuksia verkon ulkopuolisten asiakkaiden kanssa ei solmita.

Yhden kolmanneksen prosenttiosuus 35 %

35% Sähkön siirto
Kiinteä maksu sulakekoon ja valitun tuotteen mukaan: yleis-, aika-, kausi- tai tehosähkö.

Yhden kolmanneksen prosenttiosuus 25 %

25% Verot
Arvonlisävero ja sähköverot: valmistevero ja huoltovarmuusmaksu.

Yhden kolmanneksen porosenttiosuus 40 %

40% Sähköenergia
Myynnin perusmaksu.
Laskutus kulutuksen ja valitun tuotteen mukaan: yleis-, aika-, kausi- tai tehosähkö.

Yleissähkö, aikasähkö vai kausisähkö?

Sekä sähkön siirron että käytetyn energian hinta määräytyy sen mukaan, kuinka paljon ja milloin sähköä käytetään. Ota yhteyttä, niin autamme sinua laskemaan, mikä vaihtoehto on sinun kulutuksesi mukaan kannattavin.

Yleissähkö
Yleissähkö soveltuu erityisesti sinulle, jos asut kerros-, rivi- tai omakotitalossa ja sinulla on joku muu kuin sähkölämmitys. Yleissähkö on samanhintaista ympäri vuorokauden.

Aikasähkö
Aikasähkö 1 tai 2 soveltuu varsinkin sinulle, jos lämmität sähköllä ja kulutuksesi mukaan on kannattavaa, että sähkölläsi on eri hinta päivällä ja yöllä. Ykkönen on paras valinta suoralle ja kakkonen varaavalle sähkölämmitykselle. Päiväsähkön hinta on voimassa joka päivä kello 7–22 ja yösähkön hinta kello 22–7.

Kausisähkö
Kausisähkö soveltuu etenkin sinulle, joka lämmität sähköllä ja haluat, että sähkölläsi on eri hinta talviarkipäivinä ja muuna aikana. Talvipäivän hinta on voimassa 1.11.−31.3. ma−la klo 7−22. Kausisähkön valinta edellyttää vähintään vuoden sopimusjaksoa.

Tehosähkö
Tehosähkö soveltuu suurille kiinteistöille ja yrityksille, joiden sähkönkulutus on suurta. Se on valittava, jos pääsulakkeen koko on yli 100 A.

 

Päivitä sopimustasi tai tee uusi sopimus kanssamme

Tee sähkösopimus

Osta vastuullista sähköenergiaa meiltä

Tilaa tai irtisano sähköliittymä

Muuttajalle
Rakentajalle

Ota yhteyttä:

Asiakaspalvelu: 06 434 6300
Yhteydenottolomake