Huolehdimme verkosta puolestasi

Vuoden 2019 aikana sähköt olivat jakelualueellamme poikki keskimäärin 27 sekuntia asukasta kohden. Tämä on ammattilaistiimimme ansiota. Kun tunnemme verkon, jäljitämme viat nopeasti ja tunnistamme ne verkon kohdat, joihin on investoitava seuraavaksi. Tästä toimitusvarmuudesta syntyy siirron osuus asiakkaidemme sähkölaskussa.

Piirretty kartta

Sähköä kauhavalaisilta kauhavalaisille

Jylhän Sähköosuuskunta huolehtii sähkön jakelusta sekä sähköverkon ylläpitämisestä ja kehittämisestä Kauhavalla. Jakelualueeseen kuuluu ns. vanha Kauhavan kaupunki ja osa Kortesjärveä. Vuoden 2009 kuntaliitoksessa Kauhavaan liittyneet Alahärmä, Ylihärmä ja osa Kortesjärveä kuuluvat Esse Elektro-Kraft Oy:n ja Elenia Oy:n jakelualueille.

Ilmoita sähkökatkosta 24/7

Pyrimme takaamaan häiriöttömän sähköntoimituksen, mutta aina se ei ole mahdollista. Ilmoita meille jakeluhäiriöstä, jos se ei näy vielä kartalla. Päivystämme joka päivä ympäri vuorokauden.

Katso häiriöt kartalla – Jylhän Sähköosuuskunta
Katso häiriöt kartalla – koko Suomi

 

Tilaa sähköliittymä

Sähkön siirron ostat siltä verkkoyhtiöltä, jonka toimitusalueella asut.
Sähköenergian osuuden voit
kilpailuttaa ja ostaa miltä tahansa energiayhtiöltä.
Meiltä saat molemmat.

Muuttajalle:

Kun muutat kerros- tai rivitaloasuntoon taikka myyt, ostat tai vuokraat kiinteistön, ota yhteyttä meihin hyvissä ajoin. Viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttoa.

Katso ohjeet muuttajalle

 

Rakentajalle:

Kun rakennat Jylhän Sähköosuuskunnan sähköverkon alueelle, tarvitset rakennustyömaallesi ja kiinteistöösi sähköliittymän meiltä. Toimitusaika vaihtelee tapauskohtaisesti, mutta on hyvä ottaa meihin yhteyttä vähintään 1–3 kuukautta ennen sähkön tarvetta.

Katso ohjeet rakentajalle

Jylhän Sähköosuuskunta huolehtii sähkön jakelusta sekä sähköverkon ylläpitämisestä ja kehittämisestä Kauhavalla.

Vikapäivystys

Toimiston aukioloaikoina:
06 434 6300 (arkisin klo 7.30–15.30)

Iltaisin ja viikonloppuisin:
0500 364 158

Kiireettömät ilmoitukset:
jylhan.sahko@jylhaos.fi
Yhteydenottolomake

Havaitsitko matkasi varrella jotakin, mikä aiheuttaa tai voi tulevaisuudessa aiheuttaa sähköverkolle ongelmia? Jos asia ei vaadi reagointia heti, voit ilmoittaa siitä myös sähköpostilla tai
yhteydenottolomakkeella.