Ihmisläheistä palvelua

Tarjoamme hyvää monipuolista sähköä ihmisten elämän pyörittämiseen pitkällä värikkäällä kokemuksella. Jylhän Sähköosuuskunnan vastuullinen jakelualue sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhavan kaupungissa. Sähköverkon avulla voimaloissa tuotettu sähkö siirretään sähkönkäyttäjille. Myymme edullista sähköä myös toiminta-aluemme ulkopuolelle. Tänä päivänä sähkölaitteiden ja elektroniikan määrä kodeissa on kasvanut niin suureksi, että sähkön toimittaminen asiakkaille luotettavasti ja turvallisesti vaatii sähköverkolta paljon. Verkostoa rakennetaan, ylläpidetään ja kehitetään jatkuvasti. Sähköntoimituksen varmuutta lisää osaltaan myös se, että Osuuskunnalla on vikapäivystys valmiudessa 24 tuntia vuorokaudessa. Mahdollisiin häiriötilanteisiin pystytään reagoimaan nopeasti ja näin ollen minimoimaan asiakkaille aiheutuva vahinko. Haluamme olla jatkossakin asiakkaista huolehtiva ja helpostilähestyttävä sähköntoimittaja.


 

Jakelualue

Jakeluverkonhaltijalla on velvollisuus ylläpitää ja kehittää verkkoa, liittää sähkönkäyttöpaikkoja ja tuotantolaitoksia verkkoon sekä siirtää sähköä asiakkaille omalla vastuullisella jakelualueellaan. Jylhän Sähköosuuskunnan jakelualue sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhavan kaupungissa.

1.1.2009 voimaan astuneessa kuntaliitoksessa Alahärmä, Ylihärmä, Kortesjärvi ja Kauhava yhdistyivät muodostaen lähes 18 000 asukkaan Kauhavan kaupungin.

Jylhän Sähköosuuskunnan jakelualueeseen kuuluu kuntaliitoksen myötä kasvaneesta Kauhavasta vanha Kauhavan kaupunki sekä osa Kortesjärveä.
jakelualue

 

 Tuoteseloste 

Sähköenergian hankinta tuotantoresurssien mukaan 2017 

vesi-01

21,8 %
Vesi

uraani-01

25,6 %
Uraani

kivihiili-01

13,4 %
Kivihiili

turve_metsa?-01

7,6 %
Bioenergia

markkinasa?hko?-01

14,3 %
Markkinasähkö

tuuli-01

10,1 %
Tuuli

Turve_ikoni

7,2 %
Turve

 
 


Markkinasähkön energialähdejakauma 2017

fossiiliset-01

27,6 %
Fossiiliset

uusiutuva-01

40,3 %
Uusiutuvat

ydinvoima-01

32,1 %
Ydinvoima 


 

Sähköasennuspalvelua

Jylhän Sähköosuuskunta tekee myös sisäasennuksia omakotitaloihin, rivitaloihin, teollisuuteen, vapaa-ajanasuntoihin ja maatalouteen. Meillä on hyvin kattava asennustarvikevarasto, josta myymme sähköasennustuotteita. Hyllyiltä löytyy asennustarvikkeiden lisäksi valaisimia ja monenlaisia lamppuja.

Meiltä saat ammattimaista asennusapua, soita (06) 434 6324 tai 0500 364 159, niin sovitaan asennustyöllesi ajankohta.

sahkoasennuspalvelua