Ajankohtaista

20.02.2020
DATAHUB KOKOAA SÄHKÖNKÄYTTÄJÄT YHTEEN – MUISTA PÄIVITTÄÄ ASIAKASTIETOSI

Sähkömarkkinoiden valtakunnallinen Datahub-järjestelmä kokoaa yhteen kaikkien Suomen 3,6 miljoonan sähkönkäyttöpaikan tiedot. Kun päivität asiakastietosi meille 31.3.2020 mennessä, osallistut arvontaan ja voit voittaa television, puhelimen tai tehosekoittimen.

Kun vuonna 2022 muutat, sähkö muuttaa kätevästi mukanasi valtakunnallisen Datahub-järjestelmän kautta. Samoin jos vaihdat sähkönmyyjää tai teet muita sähkösopimukseen liittyviä muutoksia, tarvittavat tiedot löytyvät suoraan keskitetystä järjestelmästä ja tallentuvat sinne.

Datahub tulee käyttöön vasta parin vuoden kuluttua, mutta asiakastiedot tulee päivittää huhtikuuhun 2020 mennessä. Siirrämme tiedot järjestelmään puolestasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Pyydämme sinua kuitenkin huolehtimaan, että tietosi ovat asiakasrekisterissämme ajan tasalla. Se on ensiarvoisen tärkeää, jotta keskitetty järjestelmä saadaan alusta pitäen toimimaan toivotulla tavalla. Lisäksi tietojen oikeellisuus ja päivittäminen perustuvat sähkömarkkinalakiin.

Datahubiin koottuja tietoja tulevat jatkossa käyttämään noin sata sähkönmyyjää ja 80 jakeluverkkoyhtiötä ympäri Suomen – ne osapuolet, joilla on kulloinkin tarvetta ja oikeudet käyttää tietoja. Yhteinen järjestelmä nopeuttaa ja yksinkertaistaa tiedonvaihtoa kuluttajien, sähkönmyyjien ja jakeluverkkoyhtiöiden välillä.

 

TOIMI NÄIN:

Täytä ja palauta kirjeen liitteenä oleva lomake oheisella palautuskuorella tai osoitteessa https://www.vismasignforms.com/form/a6d4be6f-0771-4d38-8bf7-ec2249a3ded3.

Tarvitsemme seuraavat tiedot:

· nimi

· henkilö-/y-tunnus

· puhelinnumero

· sähköpostiosoite

Tarvitset tietojen päivittämistä varten tässä kirjeessä olevaa asiakasnumeroa. Mikäli sopimuksenne ja sähkölasku tulee kahden henkilön nimellä, tarvitaan tiedot molemmilta. Huomioithan, että tietoturvasyistä emme voi päivittää asiakastietoja puhelimitse. 

 

VOITA TELEVISIO, PUHELIN TAI TEHOSEKOITIN!

Kun päivität tietosi 31.3.2020 mennessä, osallistut arvontaan.

 

1. Palkinto: Panasonic 49” UHD LED TV (arvo 599 €)

2. Palkinto: Samsung Galaxy A70 – 6.7” (arvo 349 €)

3. Palkinto: Chef Matteo Blenderi (arvo 149 €)

 

Jylhän Sähköosuuskunta maksaa palkintojen arpajaisveron. Arvonta toteutetaan 7.4.2020. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja Jylhän Sähköosuuskunnan oma henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. 

 

KYSY LISÄÄ:

Asiakaspalvelu: p. 06 434 6300

Tietoa henkilötietojen käsittelystä: http://jylhaos.fi/tietosuojaseloste.html